Etiketter

, , ,

Jag tror att, om man har OCD eller relaterad diagnos, så kan hjärnan förstora symtomen till enorma proportioner. I dag när jag var och tog mitt test trodde de inte alls att det var covid, men de tog testet i alla fall.

Min OCD gör mina tankegångar och mitt ältande till mardrömmar som känns kaos-relaterade. Jag gick i OCD-behandling under våren och det har delvis hjälpt. Nu är det mindre tidsåtgång när det gäller tvångshandlingar. De förstör inte mitt liv längre. Men tvångstankarna… För mig är de oändliga. Jag har mycket problem med ältande. Just nu, i och med detta covid-test, sätter sig ångesten i kroppen. Det går knappt att tänka bort den. Jag försöker distrahera mig med poddar, träning och så vidare. TV-serier fungerar sådär, det beror på vad de handlar om. Jag får tvångstankar av vissa saker som kommer upp i vanliga serier. Av vissa saker får jag flashbacks.

Detta är så frustrerande. Hur ångest/tvångstankar, alternativt tvångshandlingar påverkar mig och andra med relaterade problem. Det känns som min hjärna är uppäten av ångest just nu.