Etiketter

, , , , , , ,

Heej alla fans! xD

Kul att ni hittade hit. Det första jag vill säga är att detta inte kommer attbli någon deppig blogg. När jag är nere ska jag försöka hålla det för mig själv =) Den här bloggen ska förhoppningsvis vara rolig och intressant att läsa, dvs inga destruktiva inlägg.

Idag har jag i alla fall varit i Mörby, sedan på vift i staden, på tunnelbanan. Nu ikväll gjorde jag hemlagad soppa –  potatis och -purjolökssoppa. Receptet fick jag av min underbara vän Ylvali. <3 Soppan blev god. Till den åt jag källarfranska med sallad, groddar, ost, smör och oliver på =). Till ”efterrätt” … Eller ja, snarare ”eftersnack” åt jag ett par kakor som blev över sen i torsdags när jag och min underbara vän Anna fikade här=). En kopp te till blev det såklart också ;) Alla som känner mig liiite vet ju om min passion för te…

Detta fick i alla fall bli mitt första inlägg. Jag ska försöka uppdatera ofta. Kom gärna med förslag på vad jag ska skriva om. Och kommentera gärna om ni har läst så jag vet vilka som läser :) Det är ju inte så kul att skriva till en värld som inte ser en.

Puss och kram på er!

/Y,