Bok 2: Alternativt

20150707_220845 20150707_193058 20150707_193035

”Alternativt” är min andra utgivna bok.

Baksidan lyder:
”Alternativt” är en bok som jag har skrivit när jag har varit frisk och när jag har varit sjuk. I grunden har jag Aspergers syndrom och lider av bipolär sjukdom. Som person är jag väldigt kreativ. Jag har tidigare givit ut en annan bok, som jag gav namnet ”I skuggan av en siluett skör som glas”. Både den och den här boken är mest baserade på dikter. Den förra boken innehåller även målningar och teckningar. ”Alternativt” bjuder på dikter och texter skrivna av en kreativ och alternativ kvinna, som är mycket mer än bara sina diagnoser.

Finns nu att köpa på Vulkan: https://www.vulkanmedia.se/butik/bocker/alternativt-av-yolanda-christoffersson/

”Alternativt” finns även att köpa i de flesta nätbokhandlarna!

4 tankar på “Bok 2: Alternativt”

  1. hi Nice to find you here 🙂 I hope you are well. I don’t much about Asperger, except for the movie Mary and Max that I hope you have seen… it’s a cartoon…… where do you come from?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s