Heej!

Idag blev det upp tidigt och trängas på buss och tunnelbana till Mörby centrum. Kollektivtrafiken tidigt på morgonen i stan är bara asjobbig… Trångttrångttrångt. Sedan bar det av till Espresso House @ Östermalmstorg och fika med Wei. Mysigt =) Det var länge sedan. Hon fick sin julklapp nu, hade inte hunnit ge den till henne förrän idag…

Nu har jag precis ätit lunch och kollar på Scrubs. Det var ett tag sen jag kollade på det. Säsong 6 ^^.

Innan jag träffade Wei kollade jag lite på bokrean och hittade en kokbok med olika soppor och tillbehör. Det var bra pris på den så jag köpte den ^^, ska kolla lite mer noga i den sen. Jag blev plötsligt lite sugen på att baka bröd eller något. Köpte också en ansiktsmask på Kicks och en ny handkräm på apoteket. Handkrämen behövdes verkligen, mina händer är så torra att det inte är sant. Så torra att det är jobbigt. Hoppas på att det blir bättre snart.

Det är iskallt i lägenheten. En filt om fötterna och en om axlarna. Hoppas att jag vinner aukotionen ikväll och att tofflorna kommer fort som fanfanfan!

Nu ska jag kika i i min nya kokbok :P

Kram på alla!

/Y,