Etiketter

, , , , ,

Hej!

I skrivandets stund sitter jag och dricker te med mjölk och honung i och äter lite godis och salta pinnar. Precis innan det åt jag två digestivekex med smör, ost och lite päron på. Det känns helt jävla underbart att kunna göra så här! Jag kan inte minnas senast – därför unnar jag mig detta.

Den som tycker att jag stoppar i mig massor med onyttiga saker och har andra åsikter av samma karaktär kan gärna bespara mig din kommentar. Dra dig till minnes att jag försöker kämpa mig ur anorexi – och ingen som inte har gått ingenom samma sak kan förstå hur skönt det är att kunna äta utan att bry sig om hur mycket det är och hur mycket man har ätit tidigare på dagen! Inse att det inte går att förstå, men visst – en person som är utbildad inom det området förstår kanske en del, men långt ifrån allt. Eller snarare, denne förstår inte på samma nivå som en person som är eller har varit sjuk.

Elaka kommentarer vill jag inte ha, speciellt inte på ett så känsligt ämne som detta – inte överhuvudtaget! Tyvärr tror jag att min känslomässiga reaktion kommer att bli obeskrivligt stark, så snälla låt bli!

Hejsvejs, nu ska jag äta mer salta pinnar.

/Y,