Etiketter

, , ,

Hej!

Idag har jag varit på loppis med min kära vän Y. Vi fyndade båda en hel del. Efter det åkte vi till Täby Centrum, som bara ligger en station från Galoppfältet där vi var, och åt glass vid fontänen utanför centrumet. Vi satt med fötterna i vattnet och åt glass. Min bara rann och rann – men grymt god var den i alla fall, våffla med en kula pistage och en kula stracciatella. Trots att min glass rann hejdlöst och jag glad kladdig kunde jag inte sluta skratta. Till och med nu när jag kom hem hittade jag chokladfläckar lite varstans. Det var ett väldigt fint ögonblick – nästan så att jag blir lite tårögd nu.

Efter glassen blev det apoteket – jag skulle hämta ut penicillin mot mitt (vad de tror är) fästingbett. Killen i kassan var jävligt jobbig – jag fick inte ens betala med både kort och pengar. Då blev jag skitsur och sa ”hur fan ska jag kunna betala det här då?”. Ja, något sådant sa jag. Vad pinsam jag är ibland. Y lånade mig pengar, som hon självfallet ska få tillbaka. Sedan gick vi till hemköp, för Y skulle köpa yoghurt och lördagsgodis. När vi gick förbi doughnuts sa hon att hon var sugen på en. Då sa jag något i stil med att jag inte hade ätit en sådan på evigheter, vilket i sin tur gjorde att vi bestämde oss för att köpa varsinn. Jag betalade – som tack för att hon lånade mig pengar.

När Y hade åkt hem skulle jag gå på toaletten. Jag tycker att det är galet att man ska behöva betala för att gå på toaletten, så när jag kom in till toaletterna var det en kvinna som öppnade dörren – så jag gick in där. Då upptäcker jag att hennes (vad jag tror är) hennes son där. Vad i helvete?! Jag höll på att skämmas ihjäl, men det finns faktiskt något som kallas herrtoalett! Visserligen var han ganska liten, men hon kunde i alla fall sagt att han satt där. Självfallet sket jag fullständigt i att gå på toaletten (haha, min humor alltså!) och gick ut till tåget och ringde upp Y. Vi pratade till hon var hemma. När jag klev på tåget och skulle sätta mig sa en man ”det är upptaget där” eller något i den stilen. Jävla idiot! Man kan ju inte hålla platser (det var ju i stort sett fullt på tåget, först till kvarn för fan!). Sedan när jag väl hittade en plats satt det en jobbig kvinna och stirrade på mig hela tiden. Jag blängde tillbaka, men för ovanlighetens skull satt jag kvar. Det är lite sådant jag ska öva på i DBT (bland annat), alltså att sitta kvar på samma plats när jag åker kommunalt.

Här kommer lite bilder på saker jag köpte på loppisen:

 Garn. Någon dag ska jag sticka något fint – igen.

Fina koppar.

Ännu mer fina koppar :)

Toffsar.

Halsband.

Jag slänger in en egobild – och kolla, man ser min piercing bättre!

Chai-te i en av mina nya koppar. Jag hade mjölk och honung i också, mys.

Ikväll ska jag ut med A och några andra på Kolingsborg – vi ska ha sjukt kul! Jag är verkligen taggad :)

/Y,