Kvällen igår blev lite kaotisk. Efter både ångestdämpande och sömntabletter somnade jag trots allt. Imorse var allting stressigt. Jag snoozade länge (som vanligt) och sedan fick jag ångest över allt var det innebär att komma hemifrån. Precis när jag skulle gå ut ur lägenheten tappade jag mobilen i golvet och den gick isär. Jag började nästan gråta, men försökte att vara lugn. Nåja, nog om det.

Idag har jag varit hos pappa och hjälpt honom med lite allt möjligt. Laga mat, hänga tvätt – you name it. Mitt humör har flippat en del idag, men inte så att det har blivit problem. ”Broarna i Madison County” gick på TV idag. Jag och pappa grinade oss genom filmen.

Imorgon är det DBT (gruppterapi) och första möte med MISA – äntligen. Nervositeten har inte kommit än, men det återstår väl bara att se om den tränger sig på snart.

/Y,