Etiketter

,

Igår var en väldigt hektisk dag. Först var mitt boendestöd här och strax efter det kom Johanna hit. Vi skulle gå på stan – först till piercingstället så att jag kunde få min industrial insatt. Sedan skulle vi kolla i affärer en stund. Det var meningen att jag skulle hitta ett par byxor eller shorts, för det har jag fortfarande inte köpt. Så blev det inte igår heller, men jag hittade i alla fall två längre linnen – ett rosa och ett svart. Jag hade det i alla fall trevligt med finaste Johanna! <3

Här är en bild på min industrial:

På kvällen var det dags för studentskiva. Ni kan läsa mer om det i den låsta bloggen, om ni har lösenordet.

Idag känner jag mig trött och sliten. Johanna åkte hem ganska tidigt på morgonen, så jag fortsatte att sova. Jag somnade inte förrän klockan nästan var 4, så det är förmodligen därför jag är så trött. Snart ska jag iväg på ett möte på habiliteringen och sedan ska jag träffa pappa.