Etiketter

, ,

Idag känner jag mig inte särskilt pigg. Jag somnade vid ca 1:30 och skulle upp vid 8. Flera gånger vaknade jag fram till 7. Då låg jag vaken fram till 8. Särskilt uvilad var jag inte när jag skulle upp. Till råga på det har jag också haft jobbig mensvärk hela dagen. Mötet på MISA gick bra i alla fall, så det gjorde min dag. Innan mötet hade jag mycket tvångstankar, men de lättade lite sedan. Efter mötet satte jag mig ute en stund innan jag gick in för att fixa lunch. Sedan låg jag inne i några timmar och vilade – jävla mensvärk!

Jag trodde att jag skulle bli lite piggare av promenaden. Lika seg i huvudet som jag var innan är jag inte, men min kropp är helt slut. Jag måste fixa lite här också. Diska, till exempel. Jag orkar inte, men jag får väl ta tag i det i alla fall.

Kram på er!