Etiketter

, , ,

Jag vet inte riktigt hur jag mår idag. Varken bra eller dåligt, tror jag. Lite dämpad och omotiverad. Äh, jag vet fan inte.

Igår blev det inte mycket till uppdatering. Jag hade ingen ork till det. Då hade jag möte med min DBT-terapeut. Vi pratade mest om mina tvångstankar. Sedan tog jag upp att jag hade fått sertralin utskrivet av min läkare, men inte hade vågat prova (jag har nämnt detta i min låsta blogg). Idag tog jag min första tablett. Vi får se hur detta går. Jag har försökt kämpa emot tvångstankarna länge utan medicinering, så att jag får väl ge det en chans. Efter DBT-mötet kom boendestödet hit. Vi planerade för de närmaste dagarna.

Idag ska jag åka till familjen. Jag ska baka någonting till mamma, eftersom det är mors dag imorgon. Troligtvis blir det en cheesecake. Innan jag åker måste jag diska, som jag egentligen skulle ha gjort igår. Sedan ska jag duscha, klä på mig och packa. Det känns som att det är dags att komma i gång snart, men jag kan inte bestämma mig för i vilken ordning jag ska göra dessa saker. Det har mycket med tvångstankarna att göra.

Nu ska jag ta tag i saker och ting så att jag kommer i väg någon gång.