Etiketter

, ,

20140617_135059

En Mocca-frapino på Espresso House @ Skrapan, Stockholm

I dag tog jag sovmorgon till 11, sedan for jag in till stan och träffade min fd kontaktperson här på LSS-gruppboendet. Vi tog en fika på Espresso House. Jag tog en Mocca-frapino, som ni ser på bilden ovan. De är så goda!

Efter att vi var och fikade gick vi till MISA på ett möte angående en ny praktikplats, så nu är det på gång. Yes! Sedan fick jag information om vilka sommaraktiviteter de har, så nu har jag skrivit upp mig på alla. Det blir en utmaning.

Vi tog tunnelbanan tillbaka till boendet sen och handlade mat. Väl hemma så åt vi middag. Nu sitter jag vid datorn och tar det lugnt.

I morgon fyller jag 23 år. Den ska firas med att luncha/fika med min fd kontaktperson och sedan middag med familjen. Det blir bra.