Etiketter

Dålig uppdatering, jag vet.

I torsdags var jag på MISA med min fd kontaktperson och kollade på olika platsannonser angående praktikplatser man kan söka. Jag hittade några stycken som jag är intresserad av. Sedan var det ju Midsommar i fredags. Jag gjorde inte något speciellt. Åt midsommarmat på boendet och efter det matkoma.. ;) I går var jag och hälsade på familjen och efter det var jag med S och hennes kille. Vi mötte upp en av S vänner, L. Sedan mötte vi upp några av S killes vänner.

När vi var hemma hos S killes vän fick jag hela tiden höra hur tyst jag var. Många säger att jag verkar vara väldigt socialt kompetent, men jag klarar inte riktigt av sådana här sammanhang. Jag dricker dessutom inte alkohol av diverse anledningar.

I dag har jag varit handlat snus och mat. Ätit glass. Lagat mat. Öh? What else? Typ inget.

Nu lyssnar jag på Kent. Mår inte så bra, egentligen. Tror jag?!