Under veckan har jag lämnat i min telefon på lagning och tappat bort mitt SL-kort. Så här står jag med en lånetelefon utan wordpress-app och med Inutis SL-kort med reskassa. Hoppas att mitt nya SL-kort kommer i morgon. Telefonen kommer jag nog få vänta på ett tag.

Annars så har jag varit på Galleri Inuti som vanligt, tränat 2 ggr, träffat Maria (på fredagen) och Elisabeth (på lördagen, alltså i går). Hjärta på båda. I onsdags träffade jag även Anton.

I dag ska jag träna ytterligare en gång med A från boendet. Jag gick upp redan vid 9-tiden. Jag sover inte lika länge som jag gjorde tidigare. Då sov jag ofta till 12 på helgerna. Nu kan jag ibland inte somna om efter att jag får 8-medicinen. Jag ska nog äta lunch innan vi åker och tränar.

I morgon smäller det – då är det dags för THÅSTRÖM!!