Etiketter

, , ,

Dagen började kl 8 när jag blev väckt för att ta morgonmedicinen. Jag sov dock vidare till 10. Då var det dags att köra en maskin i tvättstugan (fredag är min tvättdag). Resten av dagarna i veckan är det andra på boendet som tvättar. Ni vet ju hur det är med tvättstugor. Man blir ju lite lack om någon annan har glömt sin tvätt eller liknande. Mitt tålamod med sådana saker är ju sådär. Jag vill att det ska vara tomt i tvättstugan när det är fredag. Dock tycker vissa i personalen att de kan tvätta hela tiden… Suck! Fast ändå – i dag gick det bra. Min granne hade dock lämnat sin tvätt i torktumlaren, men som tur var hämtade hon den snabbt. Haha.

När jag var färdig med tvätten åkte jag till Elisabeth! Mys! <3 Vi var hos henne en stund. Drack iskaffe, kollade på ”Modern Family” och myste med katterna. Sedan åkte vi till aspnäsparken (?) och hängde med Anders och hans polare. Därav piggelin-glassen. Haha. Det som är jobbigt med pinnglassar, för mig, är att jag får rysningar om tänderna nuddar pinnen. Haha, alltså, jag får rysningar bara jag tänker på det…

Nu är jag hemma efter lite kortare bussturer (kortare sträcka, några byten). Snart ska det lagas middag efter en bra dag.

Later guys