Etiketter

, ,

I dag var det dags för den näst sista gången innan sommaren när det gäller mediyogan. För er som undrar vad det där så är det en form av yoga som är bra i ett medicinskt syfte. Man fokuserar mer på andning och meditation. Jag går via habiliteringen, vilket innebär att det är inriktat på personer som har Aspergers syndrom/autism. Hon som leder passet är sjukgymnast och är van att arbeta med personer som har diagnos. Eventuellt ADHD också som tillägg. Hon är väldigt tydlig och det är viktigt för MIG, så att jag kan slappna av.

Efter mediyogan så lämnade jag in mina soc-papper för kommande månad gällande ersättning. Sedan åkte jag till Friskis & Svettis och hämtade ut mitt nya kort. Sedan körde jag ett pass. Det var länge sedan jag var på gymmet. Mest av ekonomiska skäl.

När jag kom hem var jag rätt så trött, efter både mediyoga och gym. Så jag åt mellanmål, drack kaffe och kollade på Störst Av Allt. Har ni sett den?

I kväll ska jag ta det lugnt. I morgon blir det fullt ös medvetslös… Studiebesök med MISA, ett planeringsmöte, städning och sedan kommer Ylle! <3

Vet ni – det är så jävla skönt att gå i stan! <3 Förresten så trivs jag bra på det här LSS-boendet!