Etiketter

, , , , , , ,

Dagen började rätt stressigt. Möjligtvis för att den inte skulle se ut som en vanlig dag – vad det nu är. Jag jobbade bara halvdag, som många andra. Det blev inte så mycket jobb, eftersom vi oftast städar lokalerna på fredagar. Så var det i dag.

Efter att jag hade slutat åkte jag hem till min kära vän Sylvia. Då målade vi denna tillsammans i akryl. Vi drack också kaffe, fixade mat och pratade. En fin eftermiddag, helt enkelt. <3

När jag var på väg hem skulle jag förbi affären, egentligen bara för att köpa naturgodis och toalettpapper. Det blev dock lite fler saker, så till slut blev det så mycket att ha på och jag var helt slut i kroppen. Jag blev mest svettig, panikslagen av alla människor och den överväldigande stressen situationen gav. Det finns knappt ord för hur skönt det var att komma hem och ta fram the vape och vila kroppen i sängen till min standardspellista.

(tillägg: För en del år sedan gjorde jag en tavla gemensamt med Ylle . Klicka på länken för att kolla in det)

Nu är jag rätt slut, så strax blir det till att gå och lägga mig, för då har jag också planer. Mer om det i morgon.

God natt. Sleep tight, guys

<3