Etiketter

, , , , , , , , , ,

Som ofta, är jag helt slut i min hjärna. Det blev väl för mycket telefonsamtal hit och dit. Jag försökte boka en tid hos min läkare, för att jag måste ha ett nytt läkarintyg. Jag hade redan ringt psykiatrin en gång, men jag testade i dag igen. Nu har jag en tid, trots allt. Försäkringskassan har inte betalat ut den retroaktiva ersättningen, efter dom från Kammarrätten. Nu vill de ha kontoutdrag från 2019, när jag förlorade min ersättning. Jag provade gå så långt bak via banken, men det gick inte ens. Det bör de veta. Jag skickade kontoutdrag så långt bakåt det gick. Jag orkar inte med detta… Egentligen.

Annars har det fungerat under dagen. Förutom att det är snor-halt utomhus. Jag har inte ramlat än, men vi får se. Jag har överrörliga knän och fotleder, så risken är rätt stor. Vi har haft förlagsmöte, vilket var lyckat – tycker jag. Det var vissa saker som behövde sägas. Nu känner jag mig lite lugnare på något plan. Efter mötet.