Etiketter

, , , , , ,

Trötthetens skugga. Kroppen – ner mot golvet. Pressas. Mosat huvud – vill du ha havregrynsgröt eller föredrar du någon annan typ av gröt?

Jag känner mig helt slut. Kroppen känner verkligen av tyngdlagen. Isaac Newton är min täckmantel i dag. Trots detta, så har jag gjort det jag tänkt i dag. Tränat en stund, tvättat håret, video-möte, gjort matlådor. Jag är för envis för att låta tröttheten bestämma för mycket över hur min dag ska bli. För det mesta är det positivt, men ibland kan det slå över och sluta i katastof.

Tyvärr fick jag reda på att jag ska jobba hemifrån i morgon. Det betyder att jag måste tänka om helt. Ni som har följt mig ett tag vet att jag verkligen inte gillar att jobba hemifrån. Nu gäller det i alla fall bara en dag. Det ska göras om i det rummet, som jag och Carolina sitter i.

Hoppas att ni har en bra dag! <3