Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Välkomna till mitt simpla hål

Och som ni alla vet

Den enes glöd den andres död

Klockan slår för tärningsspel

Tärningen är god och ond

Vem av oss är korruption

Nå kanske kommer han tillbaks

Men så länge får ni njuta av mitt sällskap

~ Thåström (1989)

Jag lyssnar på ”Djävulen och jag” och inser att den har många olika bottnar. Djävulen kan man också säga om en inre demon.

I dag tar jag det mest lugnt. Jag har tagit sovmorgon, eller vad man ska säga, Om det innebär att kolla på videos på watch-funktionen på Facebook, så ja. Sen körde jag ett träningspass, efter frukosten. Mamma kommer senare och hjälper mig att färga håret. Inte för att jag inte kan det, utan för att det var viktigt för mamma att hjälpa mig. Hon tycker att jag skapar för mycket kaos när jag färgar håret. Min koordination och motorik gör det svårare ibland. Jag har egentligen inte mycket emot att att hon hjälper mig med det. Vad ska du göra i dag?

Utanför porten har det fastnat matrester i snön, som jag tror är spyor. Varför går folk som har varit på krogen runt hörnet och spyr? Jag trodde man behöva spy direkt. Dagens fundering, haha.