Etiketter

, , , , , ,

Jag känner mig bättre i dag, om än lite konstig i morse – efter vaccineringen. Dynamo har jag inte varit på sedan i tisdags, så jag känner mig väldigt rastlös. Det känns som att jag bara har varit hemma. Därför blev jag något lättad när pappa ringde och frågade om jag ville fika med honom och mamma. Snart bär det av till söder då. Pappa är besatt av semlor, så det är det som gäller egentligen. Vad han alltid glömmer är att jag inte gillar dem. Jag tror inte att mamma är ett stort fan heller…

På förmiddagen hoppade jag över gymmet i dag, på grund av att jag kände mig konstig i kroppen fortfarande. Istället provade jag at köra ett hemma-träningspass och kände mig faktiskt piggare efter det. Jag har också läst vidare i ”Berätta aldrig det här” av Frida Boisen. På hennes officiella Facebook skrev jag en hittills-kommentar om boken ”Jag läser den just nu. Så naket, känslomässigt, fängslande”.