Etiketter

, , , , , , , ,

Nyhetsflödet känns ganska hysteriskt och har varit det ett tag. Det är knappt att man orkar bli förbannad. Jag läser, för att hålla mig uppdaterad. Samtidigt undrar jag om uppdrag granskning ska göra fler avsnitt om Försäkringskassan. Jag är, personligen, mer intresserad av hur det har gått till med aktivitetsersättningen. Det var den jag fick avslag på – plus att det tog ca 2 år att få tillbaka den genom domstolsbeslut.

Den här dagen har varit rätt bra, förutom att jag började den med att bränna gröt-kastrullen. Sedan tycker jag att folk är jobbiga på tunnelbanan. Killar som ”manspreadar” och tanter som sitter och dömer ut en. Sedan pandemin började och det här med munskydd blev en stor grej, så är det folk som inte verkar kunna hålla sina åsikter inne.

Jag greppar inte alltid vad folk vill när de bara glor. Allt känns så otydligt när man är bland främlingar. Nu har jag redan problem med den sociala biten, men jag får känslan av att det är värre i och med covid-19. Det är mycket som har blivit extremt otydligt.

Vad tycker ni? Är våra ”pandemi-spelregler” tydliga? Hur är det där du bor?