Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , ,

Nu kan man nog säga att jag är ”tillbaka”, eller hur man nu ska uttrycka mig. Jag har inte skrivit så mycket här under de senaste 2 veckorna när jag haft covid, utan jag har mest publicerad min photoshop-konst (något jag har kunnat syssla med när jag varit sjuk. Huvudet har varit som någon slags gröt. Kanske som polenta-gröt eller så, för den är ju rätt seg. Ärligt talat har jag inte ätit det, men det kändes tråkigt att dra till med någon ”vanlig” gröt. Fast polenta har en speciell konsistens när den stelnar.

Som jag nämnt tidigare under dagen, så är det tänkt att jag ska tillbaka till jobbet på torsdag. Det känns skönt, men jag är orolig för att jag inte ska kunna komma i gång ordentligt. Schemat är en aningen pandemi-anpassat nu, så jag ska vara på MISA och jobba vissa timmar.

Jag känner att det här med smak- och lukt-grejen, som är kopplat till covid – den börjar komma tillbaka. Det känns inte lika fruktansvärt att äta längre, då det gäller att allt smakar smått förvrängt. Ni som har haft covid – Vad hade ni för symtom? Förutom feber, hosta och snuva. De verkar vara de som är vanligast.

Kommentarerna jag får här är mestadels positiva. Tack för dessa! Vissa verkar dock ha åsikter om att jag inte ler oftast inte ler på bild, lyssnar på för deprimerande musik eller gör för mörk konst. Alla har rätt till sin åsikt. Om det här med att inte le på bild – det känns väldigt påtvingat för mig. Det känns inte som jag. Jag ville bara uttrycka det här.