Etiketter

, , , , , , ,

Trötthetsfaktorn har varit påtaglig. Det kröp lite smått i mina ben. När jag kom hem har jag kollat lite på youtube, mest på en kille som kallar sig för ”mustiga Mauri”. Jag gillar hans ”uppdrag: mat”-klipp. Han bryter fördomar om personer med som inte kan använda något sinne, personer som är väldigt långa/korta, människor som är oerhört kräsna och så vidare. Ni kan se hans klipp här . Jag tycker att de är lite charmiga och underhållande.

Jag håller också på med en uppdatering av min header, eller snarare någon slags utveckling av den jag har nu. Dock ska jag försöka göra klart den och vara säker på att jag vill ha den som jag tänkt. För några år sedan hade jag samma header i princip, men bytte ut min bild hela tiden. Nu har jag haft samma i ett år. Om ni vill se hur det har sett ut innan så har ni länkarna här, här, här, här och här. Det är bara de senaste. Jag bytt header/sidhuvud många fler gånger än så.

Jag är i periodvis besatt av att ändra mitt utseende, genom att byta mindre saker – hårfärg, nagellack, frisyr exempelvis. Så är det.