Etiketter

, , , , , , , , , , ,

”När staden ligger tom inser du att det är så ditt liv ser ut” – Kent

Det känns lite kliché att ta upp pandemin bara för att det verkar vara folktomt. Trots det väljer jag att göra så, ni vet – bara för att. Äh, det är väl ganska klyschigt att jämt prata om vädret. Fast om man har en passion för det är det en sak, men om man gör det bara i syfte att göra folk bekväma kan jag tycka att det är rätt falskt och tråkigt.

I eftermiddags var Carolina här, vilket var kul! <3 Därav teckningssessionen. Tur att det finns en pennvässare här nu, så att man kan vässa dessa envisa kolpennorna. Med adjektivet menar jag att de har ne tendens att gå av för ofta, haha. Jag älskar kol som material att skapa med. Det är mångdimensionellt kan man verkligen säga. Perspektivgivande.

Tillägg: Kom gärna med feedback angående bakgrunden, då jag gärna vill att ni ser det jag skriver! Skämt åsido.