Etiketter

, , , ,

Rent objektivt, har den här dagen varit – periodvis – regnig med åska. Jag var på en promenad tidigare och blev helt duschad. Lite mysigt. Om man ska vara smått ytlig och lyfta fram det aningen ointressanta. Fast det är väl en definitionsfråga – vad som är intressant att påpeka … Om allt. Eller inget. Det man själv trodde var intressant.

Det sägs, mer ett konstaterande, att personer med olika typer av autism ser detaljer före helheter. Detta stämmer bra in på mig. Ibland är det till min fördel, men det kan också leda till kaos. Speciellt när jag inte är medveten om att andra inte har samma syn på saker som jag har.

Förövrigt, så fick jag mens i morse. Det känns inte toppen, direkt. Fast med tur är mesta överstökat till på måndag när jag ska iväg. Jag tycker, liksom, att ni måste ha den informationen. Skämt åsido.

Ha en lördag, som passar dig! <3