Etiketter

, , , , , , , , ,

Det gula klotet ligger som en stark hinna, ständigt närvarande. I takt med stressen. Det känns så där att det kanske kommer att vara varmt ett par månader till. Även om det kan vara delvis mysigt att grilla, som vi gjorde nyss på LSS-boendet. Trots att tålamodet blir sämre och frustrationens kurva visar uppåt.

Fläkten går i halvcirklar. Halv-ovaler. Halva ägg. Som att man skulle kunna knäcka ett ägg i solen dagtid – det skulle nästan steka sig själv. Salt? Peppar? För mig blir det bara salt. Peppar smakar äckligt. Förresten, jag är vegan.

Även om jag inte har gjort så mycket under helgen egentligen, så har det ändå hänt mycket. Småsaker, som gjort mig upprörd. Brevet från en galen granne. När jag gick hem från gymmet och satte mig i gräset en stund, kom det två killar och hoppade runt och störde. Jag vet inte riktigt vad de höll på med. Något slags stök. Först trodde jag att de skulle till ett gym i närheten, men sedan trodde jag att de kom direkt från efterfesten.

Nu ska jag vila lite mer framför fläkten och något att dricka. Vad dricker du när det är varmt ute?