Etiketter

, , , , , , , , , , , , , ,

När jag passerade 2000 följare gav jag er möjlighet att ställa frågor till mig här. I det här inlägget publicerar jag mina svar! Förövrigt: jag svarar på svenska eller engelska beroende på vilket språk frågan ställdes på. :)

” Skulle du vilja berätta om din uppväxt? Du bor i Stockholm, har du alltid gjort det? Växte du upp i Stockholm? Du har mamma, pappa och bror har jag läst? Har du fler syskon? Är det storebror eller lillebror? Var det något speciellt som du tyckte om att göra när du växte upp, en hobby/sport?”
Min familj består av mamma, pappa och 2 yngre bröder. Vi har alltid bott i Stockholm, Jag har, sedan jag flyttat hemifrån, bott på Södermalm, I Södertälje, Hässelby och nu bor jag i stan igen. Många somrar då jag var yngre tillbringade jag på Gotland – pappa är uppväxt där. Jag stod väldigt nära min fantastiska farmor. Hon gick bort 2015, vilket var en enorm sorg.

”If you could go on vacation anywhere, no expenses spared (COVID-19 didn’t exist), where would you go? What would you do there? Would you go alone or take someone with you?”
I would go to Amsterdam or Copenhagen. Just to see Thåström-references IRL.

”What is your favorite film and your favorite book?”

I loved the trilogy by swedish author Stieg Larsson. When it comes to movies I don’t really have a favourite one. But my favourite genre is crime, thriller or horror.


”What book would you like to see adapted into a feature film?”

The crime-books with the character Malin Fors by author Mons Kallentoft.

”What would you like to know about the people that follow you?”

I would be interesting to know more whi you all are and what you get out of following my blog.

”new hair colour to celebrate?”
anything kan be celebrated with a new hair colour, according to me. ^^;

”Lyssnar du på någon podcast?”
Inte just nu, men jag brukade lyssna på P3 Dokumentär alternativt Mordpodden förut.


”Sommar planer?”
Bada mer. Jag har redan betat av Gröna Lund och att fylla år. Sedan ska jag jobba hela sommaren, men som sagt – jag hoppas på att bada mer.

”Favorit program just nu?”
Lyxfällan har jag nördat in mig på. Jag gillar också de ”sommardeckare” som finns att se. Ja, alltså de känns som att de utspelar sig på sommaren.


”Vilka bloggar följer / läser du?”

Jag kan skriva ett inlägg med länkar på vilka jag följer. Det kommer snart!

”Hur mycket tid spenderar du på att blogga :-)”
Haha, bra fråga. Jag lägger nästan aldrig mer än en halvimme på ett inlägg, vilket leder till att det blir max 1,5-2 timmar per dag. Det tar nog mer tid att gå igenom flödet och liknande.

”I am curious of all the wonderful things you do, which brings you the most joy?”

Thank you! Most of the time it’s poetry or edit photography. I have written a diary since I was little.

Hur hanterar du semestertiden? Så länge fritt måste vara en utmaning? Hur förbereder du dig mentalt när du vet att det blir veckovis utan samma rutiner.
I år och förra året löste jag det genom att inte ta någon semester, vilket är ok på min arbetsplats (fler med NPF och annorlunda önskemål). Fast det är fortfarande mycket planering. Plötsligt har man en fläkt man inte kan gå rakt in i. Man blir svettig av allt man gör. När man är ledig är jag, omöjligt, mer noga att planera vad jag ska göra. Annars blir det ofta kaos. Träning tar jag alltid på efter frukost, så att jag inte velar över när jag ska ta det.