Etiketter

, , , , ,

Uppspärrade ögonlock skriker i min nacke, men viskar saker som du inte vågar säga rakt ut.

Det känns lite jobbigt angående … Ja, det vanliga. Hur man ska förhålla sig till människor i regel. Jag är så trött på alla blickar, kommentarer på gatan eller negativa kommentarer här på bloggen. Tur att, sedan jag uppgraderade och skaffade en domän, så får jag inte lika mycket spam. Ärligt talat; ofta när jag lägger upp bilder där någon del av min kropp är med – ansikte, ben, fötter osv – så får jag lite halvperversa kommentarer. Eller kommentarer som relaterar till sådant. Som jag tolkar det. Folk verkar ha tänkt något helt annat än jag.

(ovanstående stycke är inte för att uppröra/såra någon)

Jag ber (lite smått) om ursäkt för mitt lilla utbrott, men det är för mycket just nu med kommentarer (både här och IRL)

Annars är jag väldigt tacksam över alla era kommentarer/reflektioner på det jag publicerar! Kram <3