Etiketter

, , , , ,

Tåget rullade in på Stockholms centralstation, där uppe där pendeln gick förut. Klockan var runt halv nio på kvällen. Jag var trött och vape-sugen.

Jag vaknade kl 12 – fortfarande trött. Efter att ha varit uppe några timmar vaknade jag – i huvudet.

Ni förstår vad jag menar. På Göteborgs central i går kom det fram en kille och frågade om jag är ”härifrån” och ville hitta på något med mig. Vad hände med att ”ånga” med the vape och dricka kaffe i fred? Jag lyckades få ur mig att jag är upptagen och väntar samtal. När jag satt mig på tåget mot Stockholm pratade jag en stund med en rolig tjej, som hamnade bredvid mig.

När jag kom till Stockholm var jag hungrig, så jag gick till MAX hamburgare. Sedan var det bara att få hem en handväska, en resväska, mat och dryck i spöregn. Det var väldigt skönt att komma in.