Etiketter

, , , , , , , , , ,

Ibland känner jag att jag missar saker, som andra ser. Det kan bero på att jag inte tycker att dessa spelar så stor roll. Ofta känns det som att folk blir irriterade/upprörda över hur jag går tillväga för att utföra något, även om resultatet blir bra. Jag undrar, dels, varför. Att läsa av sociala koder är, som bekant, inte min starka sida. Jag blir irriterad att folk bedömer en efter den förmågan. För min egen del och andra med autismspektrum-diagnos som har svårt att få arbete – just på grund av detta.

I dag känner jag mig ganska seg. Jag är ofta trött i fötterna, på grund av överrörlighet i fotleder. Tydligen är det vanligt, när man är överrörlig, att man blir trött snabbare av att använda leder i sig – då den är aktiv – för att den måste arbeta mer för att hålla sig på plats.

Jag har nyss städat och ska vila resten av kvällen. Ni vet – efter att jag har kommit på vad jag ska göra för middagen, laga denna och sedan äta upp den. Vad ska du äta till middag?