Etiketter

, , , , , , , , ,

Det har – faktiskt – varit en helt okej dag. Om än med, en väldigt knasig start. Kort innan jag skulle gå hemifrån imorse klunkade jag i mig det sista kaffet, men svalde i fel strupe. Hostade, sedan spydde. Då var jag tvungen att byta kläder – och det fort. Tur att jag hann sticka hemifrån inom tidsram.

Hur intressant det första stycket än var, så måste jag gå vidare. Tur att höstvinden hjälpte mig, om man ska låta lite tråkig. Nja, men det var fint väder i dag – hur mycket det än tar emot att skriva det, för jag är nog inte den enda. Ska man förvara solbrillorna i BH:n också, eller? Så länge det inte är för varmt ute, är det okej.

Peace Love & Pitbulls spelar i min högtalare. Thåströms Amsterdam-projekt. Nog är de grymma. Industri-metal. Perfekt att sova till. Tryggt. Ärligt talat, så är det mest sådant jag sover till – min spellista. Den får mig att känna mig trygg.

Vad får dig att känna trygghet?