Etiketter

, , , ,

Jag har inte kört det här på länge, men det går ut på att ni ska gissa vilket alternativ (1-3) som är felaktigt. / Guess the wrong alternative (everything is translated)

  1. Jag ramlade ner för en rulltrappa, i anslutning till tunnelbanan, på fyllan. / Fell down an escalator close to the subway – while drunk.
  2. En gång när jag var väldigt trött, gick jag rakt in i en vägg i min lägenhet, när jag skulle gå till nästa rum – där tvättkorgen befann sig. /walking, tired, straight to a wall instead of the doorway.
  3. En gång när jag var på väg hem från krogen, sprang jag på någon svensk skådespelare – jag kände inte igen honom. Han frågade om jag ville med på efterfest. Jag var sur på mig själv att jag sprang därifrån. / After a night out i ran into some Swedish actor, which name I couldn’t remember. He wondered if I wanted to go to an after party. I can’t believe I ran away!

Så – vad tror ni? <3