Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

”Dynamo – Möjligheternas Förlag startades av Demokratipiloterna som ett Arvsfondsprojekt 2015 för att ge unga kreativa människor med psykosociala funktionsnedsättningar en plats i arbetslivet. Från och med september 2018 står förlaget på egna ben och drivs av redaktionsmedlemmarna. Vi har tidigare arbetat med bland annat RFSL Stockholm, Volontärbyrån, Bräcke diakonis arvsfondprojekt Trialog och NSPH och Schizofreniförbundets arvsfondprojekt Anhörigprojektet. Nu letar vi efter nya spännande uppdrag. Vill ni ha hjälp med att ta fram en broschyr eller en bok? Eller kanske en hemsida? Hör av er till Freyja på mejl freyja@dynamoforlag.se så bokar vi in ett möte!” (texten är hämtad från våra sociala medier)

Formgivning/design: Freyja Warden, Dynamo förlag

För att se vad andra sagt om oss – klicka här, här och här

Hoppas vi hörs!