Etiketter

, , , , , , , , ,

Då jag tycker att Valborg är en ganska konstig högtid, eller sättet man firar den på snarare. Brasa, men också, för många – fylla. Fast man egentligen firar in våren. Så firade jag Valborg år 2013, när jag precis hade flyttat till Hässelby. Jag kom att tänka på det inlägget, för det var då det var på väg att bli bättre. I alla fall lite, men det har varit många turer. Med psykiatrin. Även efter det året.

Jag tillhör den gruppen som tycker att högtider är överskattade. I Sverige äter man, enligt tradition, sill och potatis på i stort sätt. Visst kan det vara mysigt ibland, men allt känns för mycket. Man förväntas vara glad hela tiden. Sedan kan det också handla om att jag inte gillar förändringar. Fast jag förstår ändå de som gillar högtider. Alla tycker olika.

Hoppas ni har en bra kväll, oavsett om ni firar Valborg eller inte. <3