Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Det känns som att jag inte skriver lika ofta som jag vill – här. Mest för att det inte finns någon energi över. Till övers. Jobbet tar mycket tid och energi, även om det är kul. Resa dit och tillbaka tar inte lång tid, men det slukar min energi.

I morse var det proppfullt på flera tunnelbanor, som gick varannan minut, Virvlar förbi. Utan en tanke på att jag också skulle hinna med tåget. Men nej tack, jag tycker att det är en mardröm att trängas med en massa människor och samtidigt hålla balansen. Riskera att fotlederna går av.

Det tredje eller fjärde tåget kunde jag åka med. Efter att dörrarna stängdes, på tåget innan… Och jag hamnade en station närmare målet.

På nyheterna och sociala medier snurrar det runt mycket på valet, som ägde rum i söndags. Rösterna är dock inte färdigräknade fullt ut, men det är det folk pratar om – just nu. Typiskt mig att tröttna fort på det alla babblar sönder.

(Förresten: jag råkade lägga en vegansk camembert i frysen – av misstag -, vilket gjorde att den smulade sönder).