Etiketter

, , , , , , , ,

Hej på er!

I fredags kom Sylvia hit och då gick vi ut på Bonden bar … Men vi gick först vid 00 från mig och det stängde 1… Så vi hann väl vara där max en halvtimme. Sen försökte vi hitta något annat ställe men allt har ju typ 20-årsgräns ! Det var egentligen inte slagit mig förrän nu! Jag är lite trög, jag vet, men jag menar att man märker att när man letar efter ställen på internet så är det nästan alltid 20-årsgräns! Vi kom hem halv tre … Ute i 2,5 timme varav 0,5 timmar på en bar. Haha, såå lyckat ! Vi bestämde oss för att gå ut nästa kväll istället.

På lördagen åkte vi till Liljeholmstorget och kollade runt lite. Sedan handlade vi mat så att vi kunde laga middag. Det blev en couscoussallad med räkor och avokado med mera. Sedan gick vi ut igen, först på nivå 22 och sedan till Pilot De stod att de hade 20-årsgräns på nätet men vi förökte i alla fall och det gick. Verkade som om det var 18 i alla fall =)

Nu är det söndag och Sylvia sover fortfarande, haha! Vad jag ska göra idag vet jag inte riktigt, vi får väl se helt enkelt.

Puss och kram på er!

/Y,