Etiketter

, , , , , ,

Heej alla som läser detta !

Måste bara säga att albumet Facit by Säkert! är så jävla bra, det bör ni lyssna på!

Jag sov i Österskär idag och åkte in till stan på förmiddagen, åt lunch hemma i lägenheten och sedan tog jag mig till Mariatorget med buss 66. Sedan åkte jag runt lite bara, sedan handlade jag mat @ Liljeholmstorget. Sedan hem och sedan iväg igen för att hämta ett paket som kommit med posten, tofflorna! Awesome! De är sååå sköna! Nu får vi hoppas att jag inte behöver frysa så mkt, i alla fall inte om fötterna ;)

Ikväll har jag lagat potatis- och purjolökssoppa och ätit god surdegsbaguette till =) Och så, off course, druckit massor av te… Vilket jag gör nu också xD En hel del Vänner-tittande har det blivit också. Jag har också antecknat i min kassabok, duktig man känner sig alltså.

Jaja, nu ska jag inte tråååka ut ser så jävla mycket dåraa!

Puss & kram,

/Y,