Etiketter

, , , , , , , , ,

… VAR AWESOME ! Annika Norlin är så jävla bra så att det inte är sant ! Bäst var nog ”dansa fastän” och ”Fredrik”. Jag spelade in båda på mobilen så att jag kan se dem om och om igen (; . ”Honung”, ”Det kommer bara leda till nått ont” och ”Allt som är ditt” var också minnesvärda.  Jag saknade därimot ”Du kanske var på Holmön”, den är så bra.

Ludwig Bell var förband. Hade aldrig hört dem förut, men de är faktiskt riktigt bra! Förhoppningsvis är de värda att kolla upp lite närmare.

Det blev inte tillräckligt med sömn i natt. Inte så lite, men det hade behövts mer. I måndags gick jag och Sylvia upp väldigt tidigt för att vi skulle till Täby enskilda där hon hade sin projektgrej där hon skulle göra mig till zebra (; . Vi färgade mitt hår i söndags; utväxten och svart underhår plus lite i luggen. Det blev skitbra. Anyway, nu är jag trött som fan.

Later,

/Y,