Etiketter

, , , , , ,

– Ulf Lundell ~~~

Åh, jag mår så sjukt jävla dåligt. Om jag ska vara helt ärlig så är jag väldigt less på mig själv – mitt sätt att vara. Desperationen gör det inte precis bättre. Nu är det verkligen dags för mig att ta mig samman – jag gör både mig själv och andra besvikna. Jag var på ett möte nyss där jag insåg saker som jag inte riktigt tror att jag ville inse. Det är nog därför jag mår skit just nu. Ibland frågar jag mig själv om det verkligen finns någon utväg. Det måste finnas det  – någonstans inom mig vet jag att det gör det. Tyvärr känns det så avlägset, men jag tänker inte ge upp hoppet om en ljusare framtid.

Frågan är vad jag kan göra nu. Jag har redan tagit en kalldusch. Middag – det måste fixas. annars blir jag bara ännu grinigare. Sedan ska jag kolla på någon bra serie eller film kanske. Något måste ju få mig att må bättre, åtminstone lite.

/Y,