Etiketter

, , ,

Rubriken säger väl allt, antar jag. ”Anna Karenina” av Lev Tolstoj är mitt nya projekt, som jag naturligtvis hoppas på att jag lyckas slutföra. Man vet ju aldrig vad som kan komma ivägen, tyvärr. Men Y tyckte att jag skulle läsa lite äldre böcker, så nu fick det bli så. Det känns bra att ha påbörjat något idag, eftersom imorgon kommer troligtvis att bli en väldigt händelselös dag annars.

Appråpå imorgon så funderar jag på att gå och pierca mitt öra. Jag vill ha en industrial, men tydligen så är det bättre att ta de två hålen var för sig och sedan sätta i staven. Ärligt talat tror jag att det är bäst för min del att göra hålen var för sig – min kropp har den sämsta läkningsförmågan ever. Jävla ätstörning och sömnproblem! Jo, så är det – det tar längre tid för piercingar att läka om man äter och/eller sover dåligt. Det är troligtvis därför tre av mina tidigare hål i öronen kunde dra åt helvete! Jag lät dem växa igen, ty de blev ju ändå bara infekterade.

Vi får väl se hur det blir imorgon då. Nu har jag i alla fall både boken och sedan den här piercing-grejen att ta itu med. Äta ordentligt måste jag också göra. För att göra allt detta måste jag komma upp ur sängen, vilket brukar vara väldigt jobbigt.

/Y,