Etiketter

, , ,

Hej!

Jag gick och la mig ganska sent igår, kanske halv två. Egentligen gjorde jag inget speciellt, men som vanligt så är det så otroligt svårt att komma i säng. När jag vaknade imorse hände dock något besynnerligt – jag vaknade lite efter halv åtta, men jag somnade inte om. Istället gick jag upp när klockan var ungefär halv nio och åt frukost. Jag kan inte ens minnas senaste gången jag gjorde det frivilligt! Vanligtvis brukar processen att komma ur sängen för att äta frukost vara väldigt jobbig, så detta var en väldigt ovanlig start på dagen. Visserligen kröp jag ner i sängen med datorn efter att jag hade ätit, men blev inte kvar där alldeles för länge.

Nyss ringde jag min läkare och han ska skicka ett förslag på en ny tid. Hoppas att han ringer, jag hatar att behöva tjata.

Nu ska jag fixa lite lunch. Sedan måste jag slänga soppåsar och sådär. Idag ska jag troligtvis pierca mitt öra i brosket, whop whop!

/Y,