Etiketter

, , , ,

Hej!

Nu har jag varit på East Street Piercing och påbörjat det som ska bli en industrial, alltså att man har två piercingar i örat (en uppe och en lite längre ner) och sedan sätter man en stav där istället när de har läkt. Jag har precis gjort den piercingen som är uppe – lägger in en bild nedan. Det här var egentligen ingen impuls. Ärligt talat har jag funderat på denna piercing ganska länge, men i för sig så kom jag på igår att jag skulle göra den just idag.

Jag ska verkligen se till att sköta piercingen – använda saltlösningen och inte pilla när man är smutsig om fingrarna (bland annat). Äta och sova tillräckligt. Sen är det ju alkoholen då. Den ska det inte heller bli för mycket av! Många pratar med mig om att skaffa ett djur. Piercingen kan bli mitt djur, man måste ju ta hand om den hela tiden ;) . Det kommer att bli en utmaning att sköta detta och att inte vara destruktiv, men det SKA gå!

 

Här kommer en bild på min piercing (jag har ingen bra kamera så det blev tyvärr ingen närbild):

 

 

Haha, det blev värsta pose-bilden, men det får ni stå ut med ;)

/Y,