Etiketter

,

Nu försöker jag alltså komma i gång med bloggen igen efter ett uppehåll, vilket inte är helt lätt. Jag håller fortfarande i gång med träningen. I sommar när det har varit för varmt så har jag inte gått till gymmet så ofta som jag ville. Man kunde knappt andas där och svetten bara rann. En halkrisk alltså. Istället har jag styrketränat på min yoga-matta i trädgården som finns här. Sedan har jag och mamma varit på parkträning ofta.

Sedan började jag fundera på det här vad ni föredrar – varm eller kall mat? Om ni måste välja. Själv gillar jag mest kall mat, för jag gillar inte att bli svettig när jag äter. Denna fundering dök bara upp i mitt huvud.

Jag vill också tillägga att det här med skogsbränderna och klimatet har oroat mig mycket också. Tankarna går till alla som drabbats av bränderna – både i Sverige och utomlands.