Etiketter

, , , , , ,

När jag vaknade åkte jag till gymmet. De har sommarstängt där jag brukar gå, så det fick bli en annan anläggning. Passet gick bra, antar jag.

IMG_20200708_181052.jpg

 

I dag var jag hos min psykolog för första gången. Eller ja, jag hade ju gått hos henne tidigare – första gången på den mottagningen. Det känns bra, tryggt. Vi ska prata om mycket av det jag försöker fly ifrån.

Den har dagen har känts lite påträngande. Då syftar jag på trycket på min telefon. Jag fick samtal från en psykmottagning som sa att någon hade beställt mediciner med mitt personnummer. Det visade sig vara sjuksköterskan på mitt boende, något ”missförstånd”. Usch, jag kände mig förföljd. Sedan ringde boendet och tandläkaren också. Hatar missförstånd.

Vad har ni gjort i dag? Någon intressant fundering?