Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

Jag tänker ta ett inlägg när jag berättar lite om de 2 sanningarna som ni fick möjlighet att tro på genom att sålla bort en lögn. Som bekant så är det alltså lögn att jag blev stoppad i en bil på fyllan efter en kort sträcka. Vad som däremot var sant var att jag gått runt med toalettpapper på gymmet och haft lera i knähöjd på en spelning. Jag tänker dela upp det lite, så att det blir enklare att läsa.

En svans av mugg-papper

Jag gör mycket knäppa saker som nästan ingen annan lyckas med och jag har svårt att skämmas för dem. Ibland blir jag så kissnödig mitt i ett gympass att jag måste besöka klosetten. Ja, ibland fastnar det papper i arslet. And yes, ibland glömmer man att kolla. Man är svettig och har lite bråttom. Hur tror du att du skulle agera om detta hände just dig?

Halvdrunknad i lera

Kent spelade på Sjöhistoriska i Stockholm den 19 augusti 2012. Mamma och jag skulle dit. Redan innan konserten började droppade det regn. Vi stod under en regn-poncho och åt vit choklad. Paraplyer är bannlysta på utomhus-spelningar – parentes. Hur som helst – i princip alla på spelningen fick lera upp till knäna. På grund av regnet, allt hoppande och dansande. Fast – vi hade helt enkelt för kul för att bry oss. Vi fortsatte studsa runt. Det var en grym konsert. När vi åkte buss efter spelningen såg man vilka som närvarat – baserat på mängden lera. Har du varit med om något liknande?