Etiketter

, , , , , , , ,

Har du någonsin funderat på vad som gör dig trött? Jag undrar om det är en fråga som jag, som har Aspergers syndrom, funderar lite extra på. Även saker som jag tycker om att göra gör mig mer eller mindre utmattad. Speciellt att vara social och om jag exponeras för mycket intryck.

I går var jag borta hela dagen. Först träffade jag en kompis, sedan träffade jag en nära vän och hennes vänner. Jag visste på något sätt att jag skulle bli trött och få någon slags social baksmälla när jag vaknade nästa morgon. Så blev det, men jag ångrar inte gårdagen.

När jag var tonåring förstod jag egentligen aldrig varför jag jag blev så trött av att vara social och/eller göra mycket saker på en dag. Då accepterade jag aldrig den reaktionen. Nu känner jag mer att jag får leva med det, även om det är väldigt jobbigt att inse.

Vad blir du trött av?