Etiketter

, , , , , , ,

Det är ibland, eller ofta, svårt för mig att minnas vad jag tänkt på. Vissa saker och syner fastnar, men sällan det som är relevant – enligt andra. Mina föräldrar, till exempel, tycker att jag oftast bara minns det som inte är viktigt – ja, enligt dem. Ärligt – vem bestämmer vad som är relavant Kändisar på Instagram, eller? De är ofta trendsättare åtminstone, oavsett om vi vill att de ska vara det – eller inte. Alla personer med stort inflytande på samhället i stort. Vad tror ni?

Jag har alltid tyckt att de flesta trender är tråkiga. Det är viktigare för mig att göra som jag vill. Dessutom är jag inte vegan för att det tycks trendigt. Jag har bara ätit fisk sedan jag var 10 år. När jag var 24-25 år blev jag vegan efter att ha insett att fiskar, kycklingar, höns också blir illa behandlade (mina föräldrar var vegetarianer och åt frisk, så vid 10 års ålder gjorde jag som dem. Nog om det. Om ni vill att jag ska berätta mer om hur det är för mig att vara vegan, så säg till.

Nu spårade inlägg ur lite kanske. Jag anser i alla fall att veganism var väldigt trendigt ett tag. Det kanske är så fortfarande. Dock är det väl en definitionsfråga om det passar in här. Delvis, enligt mig. Det är det här med att bli vegan för klimatets skull. Fast trender när det kommer till smink och kläder bryr jag mig inte om. Varför ska alla se likadana ut? Jag tycker nog trots allt att det värsta är bantningstrender. Verkligen patetiskt. Ärligt talat – det känns bara som folk bantar bara för att vara ”inne”. Om man vill ha det så -absolut. Min åsikt är mer att man kanske bör skaffa ett liv istället.