Etiketter

, , , ,

Elisabeth skulle ha fyllt år just den här dagen. Det väcker minnen…

Hur som haver… Jag sov inte bra i natt. Fast jag lyckades ta mig igenom dagen i alla fall. Nu är det dags att sova om ett antal timmar. Jag vill inte! Eller – jag vill såklart sova, men orkar dessvärre inte med detta.

Det blev jobbigt med planeringen tidigare under dagen. Tanken var att fler på LSS-boendet skulle på en aktivitet, fast den blev inställd. Då var jag tvungen att tänka om, vilket – som jag nog har nämnt förut – tar mycket energi. Jag hade tänkt gå förbi affären för att köpa halstabletter och mensskydd, så det gjorde jag. Min mascara och eyeliner var slut, så det var bara att köpa nytt. Som tur är har det regnat, vilket jag tycker är skönt.

Annars har jag bara varit hemma i princip och fotograferat keramik, se förta inlägget!