Etiketter

, , , , , , , , , ,

På förmiddagen var jag och mamma på ortopedtekniska på uppföljningsmöte. De skorna som jag köpte via dem fungerar bra, i stort sett. Arbetsterapeuten beställde in ett par vinterskor som jag ska få prova. De är till och med rätt snygga!

När jag och mamma gick därifrån var jag och handlade med henne. Precis när jag skulle gå ner till tunnelbanan trampade jag snett (stukade foten halvt). Det händer oftast när man går med någon annan, förmodligen på grund av att jag alltid är spänd då. Säkert på grund av motorikproblemet som kommer med att jag har Aspergers syndrom och att sociala situationer gör mig stressad, oavsett om jag är trygg med personen i fråga.

Sedan var jag hos psykologen och hade ett bra möte, som vanligt. Jag måste återigen skriva att det känns bra att äntligen ha träffat en psykolog som det fungerar med. Jag har också insett att jag ska försöka ”rensa” lite mer bland mina tvångshandlingar. De måste förvinna. Jag ska verkligen försöka, men jag är livsrädd. Då kanske tvångstankarna tystnar.