Etiketter

, , , , , , , , , ,

Det känns som att det var mycket att göra efter att jag varit på Dynamo även denna dag. ”Bara” att handla och att tvätta håret. Det är mycket för mig. Mataffären slukar min energi hänsynslöst. Det är värre nu också, eftersom allt har blivit så dyrt. Jag får nästan skuldkänslor att handla mat. Sedan när jag är helt slut efter att handla ska man också duscha, som också tar för mycket energi. Ibland förstår jag inte hur jag orkar med min vardag. Det kanske är ”bara” för dig, men för mig är det rätt smärtsamt psykiskt.

Dramaqueen? Ja, det har jag blivit kallad. Det har folk sagt – att jag är dramatisk. Alla har inte sett den sidan av mig, men menar inte att ”skapa drama”. Det är ofta det här, samt lite annat adderat, jag kallar för missförstånd. Min avsikt är aldrig drama, men det verkar ha en tendens att bli det. Vem vet? Jag kanske är lite dramatisk. Sedan får man komma ihåg att jag har en psykisk sjukdom, bipolär sjukdom/bipolar disease – den kommer med lite drama. Jag kan inte skylla allt på den, men det kan vara en del av det. Dessutom petar jag i mig en del medicin för detta…

Äh, tur att jag har kvällen för att vila lite. Ska du också vila? Jag lyssnar på Nine inch Nails. Är det någon av er som gillar dem och kan tipsa om specifika spår? Ni som vill komma med musiktips – kör på! Helst alternativ musik.

Tack för det